~
Bezoek Huisterduin.com

Deluxe Kamers

Klassiek overnachten in The Historic Huis ter Duin.

De kamers van The Historic Huis ter Duin bevinden zich – zoals de naam al doet vermoeden – in het historische Grand Hotel Huis ter Duin. De historie reikt tot aan 1887 toen het badhotel haar deuren opende voor welgestelde gasten en zelfs koninklijke bezoekers. Wanneer u voor de historische gevel staat van het hotel of door de gangen wandelt, dan kunt u de sfeer van toen inademen.
The Historic Huis ter Duin telt vijf verdiepingen en kent drie verschillende kamertypes. De in totaal 73 kamers bieden een panoramisch uitzicht over de Noordzee of op Noordwijk en een verblijf in een van deze  kamers doet u wellicht de tijd van toen ervaren.

exclusive

Deluxe Room Land View

De Deluxe land view rooms zijn ruime kamers, die het gevoel van het strand mee naar binnen nemen. Vanaf het balkon heeft u een panoramisch uitzicht over Noordwijk en de Duin- en Bollenstreek. (meer…)

Landzicht vanaf €120,- per nacht

meer

Zeezicht

Deluxe Room Sea View

De Deluxe sea view rooms zijn ruime kamers, die het gevoel van het strand mee naar binnen nemen. Vanaf het balkon heeft u een prachtig uitzicht op het strand en de Noordzee en zonsondergang. De Deluxe sea view rooms beschikken over een bad-douchecombinatie, waar u zichzelf kunt verwennen met de verzorgingsproducten van Rituals die in elke badkamer staan. (meer…)

vanaf €170,- per nacht

meer

Familiekamer

Deluxe Large Room Sea View

Deluxe Sea View large rooms zijn een elegante combinatie van klassiek en comfort. De kamers hebben de allure van een historisch hotel waar de tand des tijds kleine sporen heeft achtergelaten waardoor u zich terug waant in de vroegere tijden. U beleeft de ervaring van een klassieke hotelovernachting. Vanaf het balkon heeft u een prachtig uitzicht op het strand, de Noordzee en de ondergaande zon. (meer…)

Met zeezicht vanaf €190,- per nacht

meer

Als gast van The Historic Hotel Huis ter Duin kunt u voor lunch én/of diner reserveren in één van onze restaurants:

>> Restaurant* Latour
>> Brasserie La Terrasse
>>Breakers Beach House

U kunt tot rust komen in het health centre (MC Wellness) of baantjes trekken in het zwembad...

MC Wellness website

Taal / Language / Sprache: