~
Bezoek Huisterduin.com

Historic Kamers

Klassiek overnachten in The Historic Huis ter Duin.

De kamers van The Historic Huis ter Duin bevinden zich – zoals de naam al doet vermoeden – in het historische Grand Hotel Huis ter Duin. De historie reikt tot aan 1887 toen het badhotel haar deuren opende voor welgestelde gasten en zelfs koninklijke bezoekers. In het afgelopen jaar hebben we The Historic een nieuw concept gegeven. De historische kamer zijn verleden tijd en nu kunt u genieten van de oase rust die de kamer afgeeft. The Historic Huis ter Duin telt vijf verdiepingen en kent drie verschillende kamertypes. De in totaal 73 kamers bieden een panoramisch uitzicht over de Noordzee of op Noordwijk.

Zeezicht

Historic Sea View Room

De Historic Sea View Room biedt het comfort wat u wenst. Geïnspireerd door de elementen van de duinen, het strand en de zee waant u zich in een oase van ontspanning. De verfijnde materialen en stoffen zorgen voor een warme ambiance. De kamers zijn gelegen aan de zeezijde van het hotel. Vanaf het balkon heeft u een prachtig uitzicht over de Noordwijkse kust.

De Historic Sea View Room beschikt over een inloopdouche. Daarnaast zijn alle kamers van The Historic voorzien van een minibar, waterkoker, Nespresso machine en airconditioning. Tevens kunt u op elk moment van de dag roomservice bestellen.

Daarnaast kunt u gastronomisch genieten in het sterren restaurant Latour, waar u in de Van Diepeningen Lounge een aperitief kunt drinken. Of geniet van een diner of lunch in Brasserie La Terrasse.

meer

Met zeezicht

Historic Large Zeezijde kamer

De Historic Large Room Sea View is een elegante combinatie van eigentijds en comfort.  Geïnspireerd door de elementen van de duinen, het strand en de zee waant u zich in een oase van ontspanning. De verfijnde materialen en stoffen zorgen voor een warme ambiance. De kamers zijn gelegen aan de zeezijde van het hotel. Vanaf het balkon heeft u een prachtig uitzicht over de Noordwijkse kust en de ondergaande zon.

De ruime kamers zijn gelegen in het Historic Hotel. U ziet de elementen van de rijke historie van Huis ter Duin. Het contrast met de eigentijdse kamer zorgt voor een verblijf met Historische allure.

De Historic Large Room Sea View beschikt over een inloopdouche en bad. Daarnaast zijn alle Historic Rooms van The Historic voorzien van een minibar, waterkoker, Nespresso machine en airconditioning. Tevens kunt u op elk moment van de dag roomservice bestellen.

Daarnaast kunt u gastronomisch genieten in het sterren restaurant Latour, waar u in de Van Diepeningen Lounge een aperitief kunt drinken. Of geniet van een diner of lunch in Brasserie La Terrasse.

meer

Als gast van The Historic Hotel Huis ter Duin kunt u voor lunch én/of diner reserveren in één van onze restaurants:

>> Restaurant* Latour
>> Brasserie La Terrasse
>>Breakers Beach House

U kunt tot rust komen in het health centre (MC Wellness) of baantjes trekken in het zwembad...

MC Wellness website

Taal / Language / Sprache: