~
Bezoek Huisterduin.com

Van Diepeningen Lounge

The place to be van de Duin- en Bollenstreek

De Van Diepeningen Lounge is dé ontmoetingsplaats voor hotelgasten, bezoekers van (bedrijfs)congressen en -evenementen en het is tevens de plaats waar zakelijke ontmoetingen kunnen plaats vinden eventueel in combinatie met een heerlijke lunch.

In de Van Diepeningen Lounge kunt u kiezen uit een uitgekiend drankmenu, met zowel warme als koude alcoholische en alcoholvrije opties. Tevens kunt er ook terecht voor geweldige cocktails.

Cocktails in de Van Diepeningen Lounge Huis ter Duin Noordwijk

De Van Diepeningen Lounge ademt de charme uit van het Grand Hotel Huis ter Duin waarin het gehuisvest is, gecombineerd met het luxueuze, warme design. De diverse kunstwerken met Pierrots zullen u niet ontgaan en geven de lounge een unieke sfeer.

Of beleef bijvoorbeeld een chique High Tea met familie of vrienden op deze geweldige locatie… op loopafstand van het strand.

Geniet van de verfijnde kunststukjes door de chefs van Patisserie Huis ter Duin in combinatie met een heerlijk vers kopje koffie, cappuccino of luxe thee!

De Van Diepeningen Lounge is ‘the place to be’ van de Duin- en Bollenstreek waar u van ’s ochtends tot ’s nachts terecht kunt om niet alleen een gezellige, wellicht effectieve maar ook een heel smaakvolle tijd te beleven.

Indien gewenst bieden wij u de mogelijkheid voor een afgezonderde ruimte waar u in alle rust maar in de unieke loungesfeer bijvoorbeeld een lunchmeeting te houden. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Graag tot ziens !

De kaart van de Van Diepeningen Lounge treft u hier.

 

 

Als gast van The Historic Hotel Huis ter Duin kunt u voor lunch én/of diner reserveren in één van onze restaurants:

>> Restaurant* Latour
>> Brasserie La Terrasse
>>Breakers Beach House

U kunt tot rust komen in het health centre (MC Wellness) of baantjes trekken in het zwembad...

MC Wellness website

Taal / Language / Sprache: